Pump cyklen: Der bliver fodbold

Sportsdirektør lover kamp på stadion i Aalborg - trods det hårde vintervejr

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:- Folk kan godt begynde at pumpe cyklen, finde hat og vanter frem. For der bliver fodbold på NORDJYSKE Arena i aften.

Så skråsikker er AaBs sportsdirektør Lynge Jakobsen på, at superligakampen mellem AaB og AGF bliver spillet i aften.

- Jeg er normalt vaccineret mod at sige 100 procent. Men jeg er faktisk 100 procent sikker på, at vi kommer til at spille i aften. For som banen ser ud nu, så er jeg sikker på, at selv om der skulle komme lidt mere sne, så vil dommeren, som vi har været i kontakt med, sige, at der skal spilles, siger sportsdirektøren.

- Vi er igang med at rydde banen for sne. Der er ganske vist varme i banen, men vi tør ikke satse på at varmen alene kan klare sneen, samtidig med at vi kan være forberedt på, at der kommer lidt mere sne. Banen er grøn og fin, og så satser vi på, at der ikke kommer mere sne.

Hænder nok

- Vi har altid et godt samarbejde med kommunen omkring stadion, men der er jo også gader og veje, der skal ryddes for sne, så derfor skal personalet fra kommunen jo ikke rende rundt herinde på NORDJYSKE Arena og skovle sne, så derfor har vi indkaldt nogle af vore gode venner i fanklubben, som vi også har et godt samarbejde med, så de er kommet dryssende efterhånden som de har fået fri fra deres uddannelse eller deres arbejde. Så har vi hænder nok. For det er jo ikke bare et spørgsmål om at få plænen pæn og grøn. Vi skal også sørge for at spillerne ikke glider og slår sig, understreger Lynge Jakobsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.