Putros: De små ting går imod os

Hobro-defensiven stod godt i 45 minutter, men det var ikke nok

Søren Olsson
Frans Dhia-Putros og resten af Hobro-mandskabet skal lige sunde sig efter nederlaget til Esbjerg. Foto: Nicolas Cho Meier
Hobro IK 19. oktober 2018 21:42 - Opdateret 22. oktober 2018 07:39

FODBOLD: Superligaens tv-penge uddeles efter denne runde, og for Hobro IK bliver det ikke den store guldgrube, efter holdet fredag aften tabte i Esbjerg.

Halvvejs igennem sæsonen ligger holdet sidst i Superligaen med blot ni point for de første 13 kampe.

2-0 nederlaget kom efter to scoringer i anden halvleg, efter holdet ellers var kommet i vejen for mange Ebsjerg-angreb i første halvleg, og kun en enkelt personlig fejl gav en friløber til Emmanuel Oti.

- Ja, jeg synes jo egentlig, at vi havde godt styr på dem. Og så ender vi med at tabe på de der små tilfældigheder, der altid afgør en kamp, der egentlig ligner en 0-0 kamp eller en smal sejr til det ene hold, siger forsvarsspilleren Frans Dhia Putros.

- Nu skal vi lige sunde os lidt ovenpå den her, og så skal vi blive ved med at arbejde på især dødboldene til træning. Vi bruger jo masser af tid på det. Så har vi Vejle næste gang, hvor vi egentlig spillede en god kamp, men kampen vendte lidt på det, der mindede om en fejlkendelse. Vejle er bestemt et godt hold, men det er et hold, som vi godt kan spillede en god kamp imod, siger forsvarsspilleren.

Hobros hjemmekamp mod Vejle spilles næste søndag 28. oktober med kampstart allerede klokken 12.00.

Tema: Hobro IK

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...