Sverige

Pytlick: Vi blev for defensive

Den danske landstræner mener, at hans spillere stivnede mod Sverige

Jan Pytlick kunne ikke stoppe nedturen fra trænerbænken. Foto: Lars Rønbøg, Sportsagency.dk/Scanpix

Jan Pytlick kunne ikke stoppe nedturen fra trænerbænken. Foto: Lars Rønbøg, Sportsagency.dk/Scanpix

NIS:Det danske kvindelandshold gik i sort, da svenskerne begyndte at æde af det solide danske forspring, og derfor endte Danmark med at tabe EM-åbningskampen mod Sverige med 26-27.

Landstræner Jan Pytlick mener, at det var "nerver og stivhed", der indfandt sig i kampens sidste fjerdedel på et tidspunkt, hvor kampen burde have været afgjort i dansk favør.

- Vi førte med fire mål, men så begyndte vi at lave for mange individuelle fejl og kom aldrig ind i rytmen igen, og det var det, der gjorde udslaget.

- Vi blev lidt for defensive i alle vores ting. Der kom lidt stivhed ind i spillet, som om vi blev lidt nervøse, siger Jan Pytlick.

- Vi havde regnet med en sejr, og jeg synes også, at vi i store perioder spillede bedre end svenskerne. Men også cadeau til dem, de lugtede blod, og vi lukkede dem ind i kampen, lyder det fra den skuffede landstræner.

Han holdt fast i at spille med anfører Line Jørgensen på højre back i slutfasen, selv om Jørgensen lavede en stime af tekniske fejl.

- Jeg kunne også godt have taget hende ud. Jeg satsede på, at hun kunne skyde fra distancen, men der kom hun til at lave nogle fejl, lyder det fra Jan Pytlick.

Han skal nu forsøge at hive sit hold op til en god præstation over samtlige 60 minutter, når Frankrig venter i næste gruppekamp torsdag aften.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Oversvømmelser efter dobbelt skybrud
Luk