Pytlicks OL-boblere bankede Italien

Jan Pytlick kunne lørdag se flere spillere forsøge at spille sig på OL-holdet i storsejr over Italien.

Pytlicks OL-boblere bankede Italien

Det danske landshold i kvindehåndbold havde mere OL end EM i tankerne, da træner Jan Pytlicks mandskab lørdag slog Italien 38-21 i EM-kvalifikationen.

Danskerne havde nemlig allerede kvalificeret sig til det kommende EM i Holland med sejren over Slovakiet i onsdags, og derfor stod der ingen værdifulde point på spil i storsejren over italienerne i Roskilde.

I stedet var fokus rettet ind på den næste store opgave - sommerens OL i London. Pytlick må kun tage 14 spillere med til den britiske hovedstad, og derfor er udskilningsløbet godt i gang frem mod legene i London.

- Det er svært at vurdere nogen, når vi møder en modstander, der ikke er bedre end Italien, siger Pytlick til TV2 og nævner et par af de spillere, der gjorde sig bemærket.

- Stine Jørgensen og Lotte Grigel gør det godt, og Sandra Toft står en fin kamp i målet, men falder lidt i anden halvleg, siger landstræneren.

Flere af holdets profiler som Mette Melgaard kom ikke i aktion mod Italien, og landstræneren lod flere boblere som Lotte Grigel få spilletid. Derudover fik han afprøvet en del forsvarsformationer.

Jan Pytlick udtager OL-holdet den 2. juli.

/ritzau/