Quaade kollapsede

Dramatisk finish på U-23-VM i enkeltstart for det nordjyske hold Team Concordia Forsikring Himmerlands VM-sølvvinder, Rasmus Quaade.

Søren Olsson
Den tidligere Concordia-rytter Rasmus Quaade og det øvrige danske banelandshold skuffede fælt ved World Cuppen i London. Foto: Scanpix
Cykelsport 20. september 2011 09:30

Fuldstændig udmattet kunne han ikke trille mange meter før han kollapsede i sin træners, den tidligere banerytter Lars Brian Nielsen, arme og måtte lægge sig til hvile op af barrieren med et næsten tomt blik i øjnene. Belært af erfaringer var løbslægen parat til at hjælpe, for sådan går det hver gang, Rasmus Quaade kører en enkeltstart. Faktisk var det endda noget mindre dramatisk denne gang i forhold til sejren ved VM tidligere på året, hvor han lå ned i fem minutter. - Jeg kunne faktisk ikke køre mig selv helt så langt ud, som jeg plejer, for ruten havde en ret teknisk afslutning, hvor jeg var nødt til at være vågen. Jeg havde halvt lukkede og halvt åbne øjne, da jeg kørte op af den sidste langside, men der var det okay, for det gik jo lige ud, sagde en meget glad Rasmus Quaade efter løbet.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...