Qvortrup anholdt, løsladt og sigtet i Se og Hør-sag

Henrik Qvortrup bliver senere torsdag afhørt om sin rolle i Se og Hør-sagen, hvor han nu er sigtet.

Københavns Vestegns Politi har torsdag formiddag anholdt og sigtet tidligere chefredaktør på Se og Hør, Henrik Qvortrup, og gennemført en ransagning af hans hjem på Frederiksberg.

Henrik Qvortrup er nu løsladt, men skal torsdag klokken 15.45 afhøres af politiet om sin rolle i Se og Hør-sagen, erfarer Ritzau.

Se og Hør købte i årevis – også i Qvortrups tid som chefredaktør – oplysninger af en kilde, der havde adgang til at overvåge kendte og kongeliges kreditkort.

Politiet har tidligere sigtet Aller som "juridisk person" i sagen og ransaget medievirksomhedens kontorer. Også forfatteren til bogen "Livet, det forbandede", tidligere Se og Hør-journalist Ken. B. Rasmussen, har tidligere fået ransaget sit hjem af politiet og er blevet afhørt og sigtet i sagen, skriver Politiken.

Henrik Qvortrup var chefredaktør på Se og Hør fra 2002 til udgangen af 2008. Selv har han tidligere via sin advokat, Anders Néhmeth, erklæret sig uskyldig.

Henrik Qvortrup har tidligere gennem sin advokat Anders Németh afvist at kende til systematiseret overvågning af kendte og kongelige.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst