Rå rockenke er besat af mystisk spøgelsesfly

Den amerikanske rocker Courtney Love er så optaget af det forsvundne malaysiske fly, at hun nu mener at have fundet det på et satellitfoto.

Hun er primært kendt som den rockende forsanger i bandet Hole og som den afdøde grungepioner Kurt Cobains enke.

Men nu kan amerikanske Courtney Love måske skrive fotoanalytiker og detektiv på cv'et. Hun mener i hvert fald selv, at hun ved at nærstudere en række satellitfotos fra hjemmesiden Tomnod har fundet frem til det forsvundne fly. Det skriver hun på både Facebook og Twitter.

- Jeg er ingen ekspert, men kigger man helt tæt på, så ligner det her et fly og en oliepøl, skriver hun som billedtekst til et billede taget af havet nær flyets sidste kendte position.

- Mine bønner går ud til familierne. Billedet er taget cirka 1,6 kilometer fra Pulau Perak, hvor de "sidst" fulgte flyet: 5°39'08.5"N 98°50'38.0", men hvad ved jeg? spørger Love retorisk.

Billedet, der ikke umiddelbart efterlader tydelige spor, har rockeren valgt at markere med ordene "oil" og "plane" med tilhørende pile, der illustrerer, hvor hun ser sporene efter det forsvundne Malaysia Airlines Flight 370, der har været ude af syne siden 8. marts.

Se Courtney Loves hjemmelavede "skattekort" fra Twitter her:

http://t.co/tqavAe4zIL

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.