Morsø

Råb, sang og swing i kirken

70 konfirmander øvede sig op til at give koncert i med band i ryggen i Nykøbing Kirke i fredags

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nikolaj turde godt synge solo i mikrofon sammen med pigerne Fie og Maj.

NYKØBING:At få en flok pubertetspiger og -drenge med på at synge gospel og derefter give koncert i en fyldt kirke lyder som op ad bakke.

Men den konservatorieuddannede pianist Joachim Hejslet fra Sulsted nord for Aalborg kan kunsten.

Det viste han i fredags i Nykøbing Kirke, hvor han på få timer fik trænet en flok på omkring 70 vordende konfirmander op til at turde og kunne levere en optræden med ni swingende gospelnumre på programmet.

- Jeg går lige på og hårdt. Det gælder om at få de unge til at sænke skuldrene og slappe af. Jeg lægger op til, at vi skal have fest i kirken, og det skal de være med til ved at lave musikken. Kan man ikke synge, kan man råbe og måske ramme toner på den måde. Og ved at opleve mig gå foran, bliver de efterhånden trygge ved det, siger Joachim Hejslet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst