Råbte politiet an og blev anholdt: 29-årig havde amfetamin i bilen

En 29-årig mand så mistænkelig adfærd i en have. Det viste sig at være politiet, der anholdte manden for besiddelse af narko

Natasha Jahanshahi
Arkivfoto: colourbox.com
Narkokriminalitet 4. oktober 2018 14:28

BROVST: Onsdag aften blev en 29-årig mand fra Brovst anholdt for at være i besiddelse af narko. Det oplyser anklager ved Nordjyllands Politi, Thomas Klingenberg.

Den 29-årig mand kom kørende i sin mors bil på Faldborggade i Brovst onsdag aften. Her så han nogle mistænkelige personer, der gik rundt i en have og lyste med lommelygter.

Den 29-årige råbte de mistænkelige personer an, men det viste sig at være politiet, der var på opgave.

De genkendte den 29-årig, der flere gange er dømt for narkokriminalitet og desuden har fået frataget sig sit kørekort.

Mandens pupiller var ualmindeligt store, så politiet fik mistanke om, at han var påvirket. Derfor ransagede de bilen, hvor de fandt 157 gram amfetamin, en digitalvægt og plastikposer med lynlås. Politiet besluttede sig for også at ransage den 29-åriges hjem i Brovst. Her fandt de en digitalvægt og rester af amfetamin.

Den 29-årige mand blev torsdag fremstillet ved et grundlovsforhør. Her erkendte han besiddelsen af narko med henblik på videresalg.

Manden fik en straksdom på 10 måneders fængsel, som han modtog.

Anklager Thomas Klingenberg forventer, at der kan komme et efterspil, da politiet afventer svar på en blodprøve, der skal vise, om den 29-årige kørte bil i med narko i blodet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...