Rådmand: Nul-tolerance over for rockere

Hvis rockere i aktivering ikke opfører sig ordentligt, smækker Aalborg kassen i

Arkivfoto.

Arkivfoto.

AALBORG:Rockerne i Aalborg bliver holdt i kort snor, og hvis de ikke opfører sig ordentligt, smækker kommunen kassen i.

Det understreger familie- og beskæftigelsesrådmand Mai-Brit Iversen (S), efter at Venstres byråds- og folketingskandidat Kristian Andersen tidligere på ugen kritiserede kommunen for at være for blødsødne over for rockerne.

- Vi har rockere i aktivering, og vi har det sådan, at hvis de ikke opfører sig ordentligt ude i aktivering eller virker truende eller siger, at der kommer nogen og skyder efter dem, så lukker vi kassen i, siger Mai-Britt Iversen.

Exit fra bander eller ingen penge

Hun forklarer, at rockerne enten kan få hjælp til at komme ud af bandemiljøet eller nul kroner i sociale ydelser, hvis de ikke tør være i aktiveringstilbud, fordi de er bange for at blive overfaldet. Det er et udtryk for en nul-tolerance over for rockerne, understreger rådmanden.

- Vi har besluttet i Aalborg, at man ikke står til rådighed for arbejdsmarkedet, hvis man har en adfærd, der ikke gør det muligt for arbejdskammerater at være i nærheden af en, siger Mai-Britt Iversen.

For at undgå trusler mod eksempelvis socialrådgivere kan familie- og beskæftigelsesforvaltningen benytte lokaler på politigården, når der skal have samtaler med rockere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.