Rådmand sår tvivl om plan for Budolfi Plads

Hvis den rette køber udebliver skal der måske planlægges helt forfra

Niels Brauer
Fredag udløber fristen for at byde på Budolfi Plads.
Lokalpolitik 19. september 2013 07:16

AALBORG: Fredag udløber fristen for at byde på Budolfi Plads, men dermed er det ikke nødvendigvis afgjort, hvad der skal ske med området.

Rådmand for teknik- og miljø Mariann Nørgaard afviser således ikke, at den stærkt omdiskuterede kommuneplan for området, som byrådet godkendte før sommerferien, skal erstattes af en helt ny.

Det beror blandt på, at hun på forhånd forudser begrænset køberinteresse for den historiske plads.

Skal være fantastisk

- Men det bliver spændende at se, hvad for nogle tilbud vi får ind på fredag, og jeg håber på, at der vil være flotte tilbud, såvel hvad angår projekt som økonomi, siger rådmanden, der understreger, at en række parametre skal være opfyldt, hvis et tilbud skal accepteres.

- Det skal se godt ud. Vi skal have et projekt, hvorom Aalborgs borgere siger, at det her er fantastisk. Og så skal der være en økonomi, så vi kan få lavet gågaderne og pladserne i området, siger Mariann Nørgaard og tilføjer.

- Hvis det ikke lykkes med de tilbud, vi har modtaget fredag, mener jeg, det måske er bedre at give Budolfi Plads en ekstra omgang på værkstedet med henblik på at få lavet en helt ny kommuneplan, siger rådmanden.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...