Rådvild Schalke-træner: Uforklarlig første halvleg

Schalkes træner Jens Keller er utilfreds med den indsats, hans spillere leverede før pausen mod Galatasaray.

Rådvild Schalke-træner: Uforklarlig første halvleg

Træneren for den tyske klub Schalke 04, Jens Keller, har svært ved at forstå, hvad der gik af hans spillere, da tyskerne tirsdag aften tabte 2-3 til Galatasaray i Champions League.

Efter 1-1 i den første kamp i Tyrkiet var nederlaget ensbetydende med exit for Schalke, og specielt indsatsen før pausen var alt andet end tilfredsstillende i Kellers øjne.

- Jeg har ingen forklaring på første halvleg, hvor vi spillede, som vi gjorde for et par uger siden uden den nødvendige aggressivitet - alle gav måske 10 procent mindre, end hvad der var behov for, siger Jens Keller ifølge nyhedsbureauet AFP.

Galatasaray vandt første halvleg 2-1, og dermed havde tyskerne spillet det gode udgangspunkt fra den første kamp af hænde.

- Vi var ikke for sejrssikre, men vi var ikke tilstrækkeligt fokuserede og gav dem for meget plads. I anden halvleg var vi meget bedre, konkluderer Jens Keller.

På et udsolgt Veltins Arena gav Michel Bastos hjemmepublikummet nyt håb om avancement, da han udlignede til 2-2 i anden halvleg.

Men trods et desperat pres på det tyrkiske mål i kampens slutfase lykkedes det ikke at score mere, og så kunne indskiftede Umut Bulut lave tyrkernes sejrsmål i overtiden, da han udnyttede et kontraangreb.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst