Råmarineret rødkålssalat

Med masser af krydderier, så det er virkelig en delikatesse.

Fødevarer 20. december 2010 12:25

Nok til 5-6 personer 1/2 rødkål, som er skåret i fine strimler 1 æble, skåret i grove tern 1 håndfuld valnødder Fintrevet skal og saft fra en økologisk appelsin 10 usvovlede abrikoser, skåret i tynde skiver 2-3 spsk. ingefærkoncentrat 2 spsk. æblecidereddike 1 knivspids vaniljepulver 1 tsk. stødt kanel 1/2 tsk. stødt allehånde 1/2 tsk. stødt nelliker 1/2 tsk. stødt kardemomme Lidt salt og lidt cayennepeber Bland samtlige ingredienser og lad rødkålen trække en eftermiddag i køleskabet.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...