Radioshack til genmæle: Schleck taler usandt om kontrakt

Det er ikke rigtigt, at Fränk Schleck blev vraget i 11. time af sit hold Radioshack, meddeler holdets ledelse.

Radioshack til genmæle: Schleck taler usandt om kontrakt

Siden Fränk Schleck onsdag fik besked om, at han ikke får gentegnet sin kontrakt med sit tidligere hold Radioshack, har han selv og hans nærmeste været i oprør over, at meldingen kom bare 10 dage før, han troede han igen skulle køre for holdet.

Men det er ikke rigtigt, at den dopingdømte Fränk Schleck var stillet i udsigt at skulle køre for Radioshack igen.

Det meddeler holdet i en pressemeddelelse:

- Leopard (Radioshack) ønsker at slå fast, at hverken Fränk Schleck ellers hans rådgivere kan være overraskede over den beslutning, som Leopard (Radioshack) har taget, da adskillige møder med Fränk Schleck har fundet sted mellem deadline for en appel og dags dato.

- Den beslutning, der er overbragt Fränk Schleck onsdag, er i fuldstændig overensstemmelse med stemningen på disse møder.

Luxembourgerens appelmulighed udløb for mere end tre måneder siden.

Både Fränk Schlecks lillebror Andy og hans danske sportsdirektør Kim Andersen har givet udtryk for, at beskeden fra Radioshack kom som et chok, og den var et usympatisk træk fra ledelsen med rigmanden Flavio Becca i spidsen.

Andy Schleck har siden givet udtryk for, at det ikke er sikkert, at han vil køre for holdet i næste sæson, hvor holdet overtages af den amerikanske cykelfabrikant Trek.

Fränk Schleck afleverede en positiv dopingprøve i sidste års Tour de France og blev siden idømt et års karantæne.

Hans karantæne udløber 14. juli, og Schleck har sagt, at han hele tiden har fået indtryk af, at Radioshack ville lukke ham tilbage i folden.

- Jeg har holdt mig i kontakt med holdet, og jeg har trænet som normalt. Jeg er parat til at genindtage min plads i truppen, sagde Schleck tidligere i denne uge.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.