Radwanska triumferer i sæsonfinale mod Kvitova

Polakken Agnieszka Radwanska triumferer ved WTA Finals efter finalesejr i tre sæt over tjekken Petra Kvitova.

Den polske tennisspiller Agnieszka Radwanska satte søndag et smukt punktum for sin tennissæson, da hun triumferede ved kvindernes sæsonfinale, WTA Finals i Singapore.

Hun vandt finalen med cifrene 6-2, 4-6, 6-3 over tjekken Petra Kvitova.

Finalen bar præg af, at det var sidst på sæsonen. Således havde begge spillere tapet det ene lår kraftigt op.

Kvitova virkede mest mærket fra begyndelsen. Radwanska fik den bedst tænkelige start, da hun fik et servegennembrud allerede i første parti, og hun slap aldrig grebet om første sæt, som hun vandt 6-2.

Det lignede en afgørelse, da polakken også i andet sæt kom foran 2-0, men Kvitova, der er kendt som en slider, kæmpede sig i første omgang tilbage til 3-3, inden hun brød igen og vandt andet sæt på sin første sætbold.

Tjekken fortsatte dominansen og kom foran 2-0 i afgørende sæt, men Radwanska var ikke slået ud.

Hun vendte kampen på hovedet endnu en gang og brød til 4-3 efter et langt parti. Og nu var der ikke flere comebacks tilbage i Kvitova.

Radwanska brød rent og sikrede sejren på sin første matchbold, og så kunne hun lade glædestårerne få frit løb efter karrierens største triumf.

- For nogle uger siden vidste jeg ikke en gang, om jeg ville kvalificere mig til sæsonfinalen. Jeg er utrolig glad for at vinde her, siger Radwanska i sejrsinterviewet efter kampen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.