Ramboline stjal rampelyset

Fremmødet var stort, da Vintercirkus gæstede Nykøbing, men fokus manglede fra de mindste publikummer

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NYKØBING:Lugten af savsmuld er lugten af cirkus, og lugten leder gerne tankerne hen på et kæmpe cirkustelt og en stor manege. Men sådan behøver det ikke at være. Da Vintercirkus kom forbi Nykøbing i går, foregik forestillingen i en lille manege i Jyske Bank Mors Arena.

De omkring 600 tilskuere kom hurtigt i cirkusstemning, og hvis stemningen alligevel skulle hjælpes lidt på vej, så var der mulighed for at købe en ridetur rundt i manegen på en kamel eller elefanten Ramboline. Sprechstallmeister Isabelle Enoch, der er kendt fra Cirkus Dannebrog, bød publikum velkommen og fire brune ponyer åbnede showet med et par ture rundt i manegen. Efterfølgende travede en stor sort hest ind med ledsagelse af en hvid pony, der syntes endnu mindre i den store hests selskab. Det umage par storcharmerede publikum.

Første halvdel af showet bød også på masser af klovneri, en dygtig akrobat og et imponerende tryllenummer.

Efter pausen faldt koncentrationen blandt de ferieglade børn. De dygtige artister kæmpede med at fange hallens fulde opmærksomhed, men akustik og ukoncentrerede børn kan være en svær modstander at hamle op med.

Showets finalenummer fangede dog publikums opmærksomhed på ny. Akrobaten svingede sig i trapezen, og Ramboline stod klar til at træde helt frem i manegen. Akrobaten sluttede sin højtsvævende tur helt oppe under loftet ved at fire sig ned på den brede elefantryg. Ramboline havde en sidste chance for at imponere publikum. Hun trådte op på en taburet og en speciallavet skinne med syv pæle, hvor der akkurat var plads til en elefantfod på hver. Hurtigt og sikkert var Ramboline fremme ved taburetten i den modsatte ende. Forestillingen sluttede med aftenens største bifald, som velfortjent blev givet til Ramboline.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden