Ramos efter finsk flop: Vi tænkte for meget på Frankrig

Jubilaren Sergio Ramos ærgrer sig over Spaniens 1-1-resultat mod Finland inden tirsdagens brag mod Frankrig.

Ramos efter finsk flop: Vi tænkte for meget på Frankrig

Sergio Ramos og resten af de spanske verdensmestre i fodbold glemte en af fodboldfolkets helligste læresætninger, da de fredag floppede ved kun at spille 1-1 hjemme mod Finland.

Det er ellers ikke fordi, fodboldspillerne ikke hele tiden gentager mantraet - og dermed minder hinanden og alle andre om, at de kun tænker på den førstkommende modstander. Men det er tilsyneladende noget lettere sagt end gjort.

- Det er en skam, at den her slap fra os. Vi kontrollerede kampen, men smed det væk i de sidste minutter. Vi tænkte uden tvivl for meget på kampen mod Frankrig, erkender Sergio Ramos, der længe lignede en matchvinder i sin landskamp nummer 100 for Spanien.

Men Ramos' perfekte jubilæum med en scoring kort efter pausen blev ødelagt 10 minutter før tid, da Teemu Pukki udlignede til 1-1.

Dermed smed Spanien to ærgerlige point i kapløbet med Frankrig om den direkte VM-kvalifikation fra gruppe I. Spanien har nu otte point for fire kampe, mens Frankrig med 3-1-sejren over Georgien er oppe på 10 point for fire kampe.

Med andre ord skal Spanien nu vinde den svære udekamp på tirsdag i Paris for at overtage den vitale førsteplads.

Og mens det fredag var en fejl at tænke på Frankrig i stedet for at gøre arbejdet færdigt mod Finland, så er det nu nødvendigt at bruge al energi på franskmændene.

- Nu skal vi virkelig tænke på den kamp. De har et fantastisk hold, men vi kan slå dem, siger Sergio Ramos.

- Og den attitude skal vi have med på tirsdag, tilføjer han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.