Rams vender hjem til første LA-sejr i NFL i 22 år

For første gang siden november 1994 vandt et hold fra Los Angeles en kamp i NFL.

Ritzau
Seattle Seahawks v Los Angeles Rams Foto: Scanpix/Harry How
19. september 2016 11:03

NFL-fans i Los Angeles fik søndag noget at juble over for første gang siden 6. november 1994, da det hjemvendte mandskab besejrede divisionsrivalerne Seattle Seahawks 9-3.

Rams-franchiset flyttede efter den seneste sæson fra St. Louis tilbage til Los Angeles, som man ellers forlod i 1995. Søndagens dyst på Los Angeles Memorial Coliseum var derfor den første NFL-kamp i storbyen siden dengang.

Det blev en scoringsfattig kamp, der aldrig så nogen touchdowns. Rams-quarterbacken Case Keenum rejste sig imidlertid efter en sløj første kamp, der endte med et stort nederlag til San Francisco 49ers.

28-årige Keenum holder førsterundevalget og stortalentet Jared Goff på bænken, og søndag viste han i glimt, hvorfor headcoach Jeff Fischer har taget den beslutning.

Keenum kastede for 239 yards, som førte til tre field goals. Det var nok til at overgå Seattle Seahawks' angreb, der havde det svært mod et tændt Rams-forsvar.

- Jeg kan lide at score touchdowns, men jeg elsker at vinde, lyder det ifølge AFP fra Case Keenum efter sejren.

Rams slog også Seahawks to gange sidste sæson. Med sejren er både Rams og Seahawks 1-1 i kampe efter de to første runder.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...