Ramt af skæbnen - og Linje 1A

Doxbio-premiere på Naturens Uorden i Lønstrup 7. oktober

En ny dokumentarfilm af Christian Sønderby Jepsen, Naturens Uorden - ramt af skæbnen og Linje 1A, har 7. oktober premiere i 50 biografer landet over - blandt andet i Lønstrup Café Bio, der er med i Doxbio-samarbejdet. Her filmens hovedperson, Jacob Nossell. Pr-foto.
Lønstrup 18. september 2015 11:40

LØNSTRUP: En ny dokumentarfilm af Christian Sønderby Jepsen, Naturens Uorden - ramt af skæbnen og Linje 1A, har 7. oktober premiere i 50 biografer landet over - blandt andet i Lønstrup Café Bio, der er med i Doxbio-samarbejdet.

Naturens Uorden følger journalisten og komikeren, Jacob Nossell, der er spastiker. Men han lader sig ikke kue af sit handicap og med nysgerrighed sætter han sig for at udfordre sig selv, os andre og normalitetsbegrebet. Undervejs bliver han ramt af både skæbne og buslinje 1A og må indse, at selv Jacob Nossell har sine begrænsninger.

Udover at være et rørende portræt, sætter filmen også jagten efter det perfekte menneske til debat. Hvad kommer der til at ske med os mennesker og vores samfund, når videnskaben i fremtiden gør det muligt at vælge det uperfekte fra?

Filmen vises klokken 19 på premiere-dagen, men man kan også se den på følgende datoer: 14., 20. og 26. oktober.tn

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...