Randers afregner i feriepengesagen

Randers er nået til enighed med Spillerforeningen om at afregne i feriepengesagen.

På dagen, hvor superligaklubben Randers fik penge i kassen for at sælge sin topscorer Ronni Schwartz til franske Guingamp, blev klubben fra Kronjylland enig med Spillerforeningen om et forlig i den såkaldte feriepengesag.

Det skriver Spillerforeningen i en pressemeddelelse.

- Som andre klubber har vi arbejdet hårdt for at komme i mål med et forlig i denne uheldige sag. Randers FC er nu på plads med en aftale med Spillerforeningen, således at vi nu kan kigge fremad, siger Randers' direktør, Jacob Nielsen.

Hos Spillerforeningen har man i den seneste tid haft succes med at lave aftaler med flere klubber i de øverste danske rækker, og med det seneste forlig er man et skridt nærmere på at afslutte de sidste sager.

- Randers FC’s efterbetaling af feriegodtgørelse og pension er nu på plads, hvilket vi og spillerne selvfølgelig er meget tilfredse med. Dialogen med Jacob Nielsen har været professionel og løsningsorienteret, siger Spillerforeningens direktør, Mads Øland.

Afregningen af feriegodtgørelse, pension, renter og bod sker på baggrund af en kendelse fra Fodboldens Voldgiftsret den 11. september 2012.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.