Randers-anfører stopper karrieren efter sæsonen

Mads Agesen har spillet sin sidste fodboldkamp på topniveau, når sæsonen er slut for Randers FC.

Mads Agesen kom til Randers i sommeren 2013 og har siden spillet 124 kampe for Randers. Foto: Scanpix/Henning Bagger/arkiv

Mads Agesen kom til Randers i sommeren 2013 og har siden spillet 124 kampe for Randers. Foto: Scanpix/Henning Bagger/arkiv

Randers FC skal på udkig efter en ny anfører, når sæsonen er forbi.


Holdets nuværende kaptajn, Mads Agesen, stopper nemlig karrieren, når kronjyderne har spillet deres sidste kamp i sæsonen.

Det skriver Randers på sin hjemmeside.

- Randers FC og Randers som by er kommet til at betyde rigtigt meget for mig. Det er her, jeg for alvor har slået mit navn fast som superligaspiller.

- Det er også her, at jeg har stiftet familie. Så det bliver noget af en omvæltning at skulle i gang med noget andet, siger Mads Agesen.

Den 35-årige forsvarsspiller, der har spillet 124 kampe for Randers, kom til klubben i sommeren 2013 efter tre år i AC Horsens. Tidligere har han blandt andet optrådt for FC Fredericia og Aarhus Fremad.

Når sæsonen er forbi, skal han i stedet sælge forsikringer. Men først har han og Randers en vigtig opgave i ligaen.

- Lige nu er der dog fuld fokus på den mission, vi er på i forhold til at sikre overlevelse i ligaen. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan både på og uden for banen, for at det skal lykkes.

- Randers skal have et hold i den bedste danske fodboldrække, og det er det, vi skal bevise i den kommende tid. Det skal lykkes, siger han.

Randers ligger nummer tre i den ene af de to nedrykningspuljer i Superligaen. Der er langt op til OB og Sønderjyske på den rigtige side af stregen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.