Randers-angribere skal have troen tilbage

Randers FC har brændt chance på chance i de seneste kampe, men træner Thomas Thomasberg tror på angriberne.

Randers FC tabte i sidste spillerunde 0-1 til Brøndby efter en kamp, hvor kronjyderne skabte de fleste og de største chancer. Mod FC Vestsjælland så man samme kampbillede: Randers havde chancerne, men vestsjællænderne scorede.

Randers formåede dog på et sent mål at få 1-1 med sig hjem fra Slagelse, men billedet af mange brændte chancer står givetvis lysende klart i de randrusianske fodboldfans' bevidsthed.

- Næsten alle de angribere, vi har, har scoret mål tidligere. Djiby Fall har i både Danmark og udlandet scoret masser af mål, Lasse Rise, der desværre er skadet, har scoret mål, og Viktor Lundberg har haft et fornuftigt snit, siger træner Thomas Thomasberg.

- Men når man har søndagens kamp mod Brøndby in mente, stod man da og tænker 'ikke igen', når man så chancerne mod FC Vestsjælland.

Træneren ser nu frem til at få en god uge på træningsbanen, hvor angriberne skal have selvtilliden tilbage.

- Det kan være, vi skal have noget skudtræning uden målmand, griner Thomasberg.

- Nej, det handler om at tage nogle snakke med dem på træningsbanen. Der er jo ikke nogle af dem, der ikke kan lave mål, så det handler om at snakke troen ind i dem igen.

- Djiby Fall er selvfølgelig lidt rusten, efter at have været ude et stykke tid, men han skal bare arbejde videre, så skal det nok komme igen.

Topscorer Ronnie Schwartz har siddet ude i forårets første tre kampe med en skade, men han nærmer sig et comeback.

- Vi regner med, at Ronnie går ind i træningen på lige fod med de andre i næste uge, så hvis ikke han er klar til kampen mod AGF, så tror jeg på, at det bliver til den efterfølgende kamp.

Randers møder 17. marts AGF, mens man seks dage senere gæster FC København i Parken.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.