Randers-direktør: Kellers skæbne er i Todds hænder

Colin Todd er i sin gode ret til fortsat at stille hold uden Christian Keller, siger Michael Gravgaard.

Ritzau
Randers FC - Viborg FF , Alka Superliga Foto: Scanpix/Henning Bagger
1. april 2016 11:49

Christian Keller er den skyldige i den såkaldte kone-sag i Randers FC, og træner Colin Todd har ikke længere samme respekt som tidligere for Keller, der har indledt et forhold til den nu forhenværende klubkammerat Jonas Borrings fraseparerede kone.

Sådan siger Colin Todd i et interview med BT fredag.

Randers FC håbede, man kunne lægge låg på sagen ved at fritstille Jonas Borring, men med udtalelserne virker det stadig usikkert, om Todd er klar til at bruge Keller på superligaholdet.

Keller har ikke været udtaget til truppen, siden sagen kom frem. Fortsætter Todd med at undlade at udtage Keller, bakker Randers-ledelsen op om dette, fastslår klubbens direktør.

- Jeg ser sådan på det, at Todd har 21 eller 22 spillere til rådighed, og det er suverænt ham, der bestemmer, hvem der skal sendes på banen, og hvad der er det bedste hold til at vinde kampe for Randers FC, siger Michael Gravgaard.

Spørgsmål: Så det er ok, hvis Todd eksempelvis ikke udtager Keller resten af sæsonen?

- Selvfølgelig.

Spørgsmål: Men kan I leve med, at en jeres største profiler ikke er en del af superligatruppen?

- Ja, selvfølgelig kan vi leve med det. Vi har ansat en træner, og vi har tiltro til, at han sætter det hold, som bedst kan vinde på dagen, siger Gravgaard.

I interviewet med BT påpeger Todd, at hvis en tilsvarende sag var opstået i England, så havde ledelsen suspenderet spilleren, der havde begået samme forseelse som Keller.

Men det har ikke været en mulighed i Randers, pointerer Gravgaard.

- Han (Todd) siger, at det havde man gjort, hvis det var i England. Men vi er ikke i England. Og det har været os magtpåliggende at holde os inden for de rammer og regler, der er i Danmark, og den overenskomst, som vi har vores ansatte under.

- Jeg synes, at ledelsen har bakket op om Colin Todd. Vi har utvetydigt sagt, at der kun er én, der sætter holdet i Randers FC, og det er Colin Todd. Det er en ledelses opbakning til træneren, siger Randers-direktøren.

Randers spiller sin næste kamp på søndag ude mod OB. Om det bliver med eller uden Keller vides formentlig først lørdag, når Todd udtager sin trup.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...