Randers er nyt tophold

Lyngby blev besejret med 2-0

Mikael Ishal lukkede og slukkede for Randers FC. Foto: Bo Amstrup/Scanpix

Mikael Ishal lukkede og slukkede for Randers FC. Foto: Bo Amstrup/Scanpix

RANDERS:Randers FC har haft svært ved at få bolden i nettet, men fredag var der gevinst to gange, da holdet hjemme sænkede Lyngby med 2-0 og dermed overtog førstepladsen i Alka Superligaen, selv om holdet sluttede med ti mand.

Erik Marxen og Michael Ishak stod for målene, der sendte randrusianerne op på 17 point og dermed førstepladsen i ligaen, inden rundens øvrige kampe. Lyngby, der led deres tredje nederlag på stribe, er på ottendepladsen med otte point.

Det var ellers David Nielsens mandskab, der kom bedst fra start. Gæsterne spillede i kampens start udenom det høje Randers-pres med pæne chancer til følge, men uden at det gav udslag på måltavlen.

I stedet tog Randers føringen midt i første halvleg, da Erik Marxen fra nært hold sparkede Kasper Fiskers hjørnespark ind bag en prisgivet Jesper Hansen i gæsternes mål.

Kort før pausen øgede Michael Ishak efter dramatiske omstændigheder til 2-0 i en situation, hvor Lyngby-lejren appellerede for straffespark i den anden ende.

Ishak modtog bolden midt på banen i et kontraangreb, afdriblede to mand, og kunne derefter efter en halv banes sololøb sikkert øge føringen.

Lyngby forsøgte comebacket i anden halvleg, der blev en åben slagudveksling med pæne muligheder i begge ender, og gæsterne fik en livline med 20 minutter igen.

Jeppe Kjær blev spillet helt fri og afdriblede Hannes Halldorsson, men fik sin afslutning reddet på stregen af Mads Fenger, der korrekt blev udvist for sin forseelse. Men Halldorsson reddede glimrende det efterfølgende straffespark fra Mikkel Rygaard.

Gæsterne havde dog ikke givet op, og pressede med det numeriske overtag på for reducering i slutningen, men trods flere gode chancer blev der ikke scoret mere.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.