Randers FC ophæver Mikkel Thygesens kontrakt

Mikkel Thygesen stopper i Randers FC og fortsætter i 1. divisionsklubben FC Roskilde på en treårig kontrakt.

Fodboldspilleren Mikkel Thygesen er fortid i superligaklubben Randers FC efter blot et bare måneder på kontrakt i den kronjyske klub.

På sin hjemmeside meddeler Randers, at man efter gensidig aftale har ophævet kontrakten med Thygesen, som ellers gik frem til sommeren 2017. I stedet fortsætter Thygesen i 1. divisionsklubben FC Roskilde.

Det er mangel på spilletid, der har fået Thygesen til at søge væk.

- Jeg er i en periode af min karriere, hvor jeg vægter fast spilletid enormt højt, og selvom jeg ved, der ikke er garantier i fodbold, tror jeg på, der findes andre steder, hvor jeg kan forløse mit ønske om mere spilletid, siger Thygesen til Randers' hjemmeside.

Det har man haft forståelse for i Randers, siger sportschef Peter Christiansen.

- Mikkel har et overordentligt stort ønske om mere regelmæssig spilletid på højeste niveau, noget som vi af naturlige årsager ikke partout kan love ham eller for den sags skyld andre af vores spillere.

- Mikkel er et sted i sin karriere, hvor han ønsker at bidrage på et hold weekend efter weekend, og det ønske har vi valgt at være lydhøre overfor, hvorfor vi er blevet enige om at vores veje skilles per dags dato, lyder det fra sportschefen.

Kort efter nyheden på Randers' hjemmeside kunne FC Roskilde meddeler, at klubben har hentet Thygesen på en treårig kontrakt.

- Da FC Roskilde meldte sin interesse, så tog det ikke mere end et enkelt lille møde på en time, før vi var enige om, at det var her, jeg skulle fortsætte min karriere, siger Mikkel Thygesen til FC Roskildes hjemmeside.

30-årige Thygesen har tidligere optrådt for Frem, FC Midtjylland, tyske Borussia Mönchengladbach, Brøndby og Hobro.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.