Randers FC sælger topscorer til Guingamp

Den franske fodboldklub Guingamp har hentet Randers-profilen Ronnie Schwartz på en fireårig kontrakt.

Superligaklubben Randers har solgt topscorer Ronnie Schwartz til den franske fodboldklub Guingamp i Bretagne. Angriberen får en fireårig kontrakt, oplyser Guingamp på sin hjemmeside.

I forvejen har Guingamp hentet FC Københavns anfører og højre back Lars Jacobsen samt FC Midtjyllands førstemålmand Jonas Lössl, og det virker til, at franskmændene er vilde med danske fodboldspillere.

24-årige Schwartz skiftede i sommeren 2011 fra AaB til Randers, hvor han øjeblikkelig blev et hit, både som målscorer og hos klubbens tilhængere.

Han har siden scoret 41 mål i 89 kampe for Randers, der også har bekræftet klubskiftet. Om skiftet til den bedste franske fodboldrække siger Ronnie Schwartz til kronjydernes hjemmeside:

- At komme til udlandet har altid været den store drøm for mig, og den går i opfyldelse nu. Aftalen med Guingamp er fornuftig, både for mig og for Randers. Det har nemlig været vigtigt for mig, at klubben også får noget ud af mit skifte.

- Jeg føler, at tidspunktet til at komme til udlandet er det rigtige lige nu efter tre fantastiske sæsoner i Randers. Da jeg kom hertil i 2011 havde jeg ikke forventet, at det skulle gå så stærkt, og at jeg pludselig skal til en af de stærkeste ligaer i Europa.

- Jeg glæder mig helt sindssygt, siger Ronnie Schwartz.

I sidste sæson scorede Ronnie Schwartz 15 mål i Superligaen. I foråret missede Ronnie Schwartz en del kampe på grund af en skade. Randers endte på en syvendeplads med 41 point efter 33 kampe.

Guingamp vandt i sidste sæson den franske pokalfinale med en 2-0-sejr over Rennes.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.