Randers fik point i overtiden

Randers udlignede dybt inde i dommerens tillægstid og kom fra Sydbank Park i Haderslev med et point

SønderjyskE og Randers spillede 1-1 lørdag. Foto: Henrik Kastenskov/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

SønderjyskE og Randers spillede 1-1 lørdag. Foto: Henrik Kastenskov/Scanpix Scanpix Denmark

HADERSLEV:Djiby Fall reddede et point for Randers med en scoring fire minutter inde i overtiden i Haderslev lørdag aften.

Sønderjyske havde kronjyderne fra Randers på besøg i en dårligt spillet fodboldkamp på Sydbank Park i Haderslev, og det var meget tæt på, at hjemmeholdet og dets fans kunne have jublet over en smal sejr.

Hvis det altså ikke lige havde været for Randers-angriber Djiby Fall.

En flot soloaktion

Gæsterne fra Randers indledte første halvleg bedst, men mistede som kampen skred frem duelspillet på midten af banen, hvor Sønderjyske fik bedre og bedre fat og hovedsageligt satsede på standardsituationer.

Efter en lille halv times spil kunne Sønderjyskes spillere bryde ud i jubel, da den hurtige kantspiller Silas Songani med en flot soloaktion på midten af banen, stormede ned mod udeholdets felt og slutteligt udplacerede en chanceløs Karl-Johan Johnsson i Randers-målet.

Anden halvleg begyndte ligesom første halvleg med et spilovertag til Randers, mens Sønderjyske primært levede på kontrastød og Silas Songanis hurtighed i omstillingsspillet.

Et massivt pres

På trods af, at Randers lagde et til tider massivt pres foran sønderjydernes felt, lykkedes det først i dommerens tillægstid at score det udlignende mål.

Randers forsøgte sig i kampens slutning med en offensiv indskiftning i form af Djiby Fall, hvilket gav pote lige før slutfløjtet, hvor senegaleseren hovedstødet et perfekt slået indlæg fra Kasper Fisker i nettet bag en chanceløs Marin Skender i Sønderjyske-målet.

Det ene point ændrer ikke alverden i tabellen for sønderjyderne, som er placeret i midten af rækken, mens Randers bibeholder kontakten med toppen. Næste opgave for de to superligamandskaber er mod henholdsvis Hobro og Brøndby. Sønderjyske får hjemme på Sydbank Park besøg af oprykkerne fra Hobro, mens Randers skal en tur over Storebælt og besøge Brøndby Stadion.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.