Randers føler sig snydt for mål mod FC Nordsjælland

Randers FC følte sig snydt for en 2-0-scoring, da holdet ude måttes nøjes med 2-2 mod FC Nordsjælland.

Randers FC Foto: Scanpix/Anders Kjærbye

Randers FC Foto: Scanpix/Anders Kjærbye

Det var en sjældent set medrivende forestilling, da FC Nordsjælland og Randers FC søndag eftermiddag tørnede sammen i Farum.

Randers kom tidligt på 1-0, og kort efter så det også ud til at blive 2-0 i en situation, hvor David Jensen var ved at fumle en bold i mål.

Dommeren vinkede afværgende, men for Randers-træner Colin Todd var der ingen tvivl om, at der skulle have været dømt mål.

- Der var for mig igen tvivl, heller ikke da jeg så situationen i kampen. Jeg har nu set den på TV igen, og bolden er jo inde, siger Todd.

- Det er rigtig ærgerligt, for var vi kommet foran 2-0 i den situation, havde kampen været død.

Randers måtte nøjes med 1-0 ved pausen, og i anden halvleg vendte FCN så slaget og kom på 2-1. Kort før tid reddede Mikael Ishak dog et point til Randers, da han headede bolden i mål til 2-2.

- Jeg synes, at drengene gjorde det godt. Vi var solide i første halvleg og burde måske også have været foran med mere end 1-0 ved pausen, men vi kom skidt ud i anden halvleg, siger Todd.

- At vi så formåede at kæmpe os tilbage og få et point til sidst, fortjener drengene stor ros for. De steppede op og leverede det, der skulle til i den situation.

Den store Randers-helt i kampen var Kasper Fisker, der scorede første og lagde op til andet mål.

- På det personlige plan kan jeg selvfølgelig godt glæde mig over et mål og en assist, men når jeg kigger på det store billede, er jeg skuffet over, at vi ikke fik tre point med hjem, siger Fisker.

- Vi var i fuld kontrol før pausen, men tog måske for let på det fra starten af anden halvleg og sad derfor lige en meter mere fra vores modspillere. Det må man ikke, og det så vi ganske tydeligt.

Randers FC rykker med det ene point op på sjettepladsen i Superligaen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.