Randers henter point i Colin Todds jubilæumskamp

Randers FC klarede 1-1 ude mod FC Nordsjælland i Colin Todds superligakamp nummer 100 som Randers-træner.

Randers henter point i Colin Todds jubilæumskamp

Ivan Runje og Mads Agesen scorede begge deres første mål i Superligaen, da FC Nordsjælland og Randers FC spillede 1-1 i Farum Park.

Træner Colin Todd har i to omgange stået i spidsen for Randers FC, og søndag eftermiddag kunne den 64-årige englænder så fejre jubilæum, da udekampen mod FC Nordsjælland var hans superligakamp nummer 100 som kronjysk træner.

Todd har pointmæssigt været den bedste træner, Randers har haft, med et flot snit på 1,40 point pr. kamp. Det snit formåede hans mandskab dog ikke helt at leve op til i kampen i Farum Park.

Her blev Randers reelt nedspillet i den første halve time, hvor hjemmeholdet meget vel kunne have scoret mere end det ene mål, Ivan Runje headede i kassen.

Stille og roligt fik Todds tropper dog arbejdet sig tilbage, og i første halvlegs overtid sikrede Mads Agesen med et hovedstødsmål det ene point i opgøret.

Begge målscorere i opgøret havde som nævnt aldrig tidligere i karrieren scoret i Superligaen. Runje nåede sit mål hurtigst, det kom i kroatens kamp nummer 47, mens Agesen i Farum spillede superligakamp nummer 60.

Randers havde ganske svært ved at få det offensive spil til at fungere. Topscorer Ronnie Schwartz spillede kun en anonym rolle, og fra kanterne så man ikke de indlæg, som ellers kendetegner kronjydernes angrebsspil.

FCN havde omvendt lige så svært ved at nedbryde Randers efter den gode første halve time.

Herefter lukkede gæsterne godt af, så FCN's spildominans førte ikke til de helt åbne chancer i resten af kampen.

Tættest på var Anders Christiansen, der sendte et følt langskud forbi Peter Friis Jensen, men forsøget tog den ene opstander. Det blev derved ikke til mere end 1-1 for de dominerende vicemestre.

Det uafgjorte resultat betyder, at holdene stadig ligger side om side, nu med 20 point. Det er to flere end Esbjerg, der er under stregen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.