Randers HK tager sejr over Viborg i topkamp

Randers HK kom godt tilbage, da kronjyderne med en scoring i de sidste sekunder vandt topkamp mod Viborg.

Randers HK tager sejr over Viborg i topkamp

Der var vigtige point på spil i toppen af kvindernes håndboldliga da Randers HK hjemme slog gæsterne fra Viborg HK med 25-24.

Forud for opgøret manglede Viborg på tredjepladsen et point op til Team Tvis Holstebro på andenpladsen, mens Randers på fjerdepladsen havde seks point op til Viborg.

De to hold fulgtes ad i et stykke tid, men to tredjedele inde i første halvleg fik hjemmeholdet, der virkede stærkest, slået et hul på tre mål ned til gæsterne.

Det fik Viborg-træner Oskar Bjarni Oskarsson til at smide sit grønne time-out kort, og med fire scoringer i træk kom gæsterne for første gang foran med få minutter tilbage i første halvleg.

Det var dog hjemmeholdet, der kunne gå til pause i front ved stillingen 13-12.

Mens de forsvarende meste fra Randers havde overtaget i første halvleg, var det gæsterne der kom bedst i gang efter pausen, og efter to hurtige scoringer lå puljens nummer to i front det meste af anden halvleg.

Med 10 minutter tilbage var Viborg foran med fire mål, men med fem Randers-mål på fem minutter kunne storskytten Camilla Dalby igen bringe hjemme holdet foran med fem minutter tilbage af kampen.

Med en scoring i de sidste sekunder var det Gitte Andersen, der kunne sikre hjemmeholdet sejren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.