Randers-keeper er en mur: Drengene er min mørtel

David Ousted holdt endnu engang nullet og roser kronjydernes defensiv efter sejr i Haderslev.

Randers-keeper er en mur: Drengene er min mørtel

David Ousted og resten af Randers er startet som fyr og flamme i Superliga-året 2013. Fem kampe er spillet, og endnu har den blonde keeper ikke sluppet et eneste mål ind.

- Generelt står vi rigtigt godt i defensiven. Både de fire foran mig, men holdet som helhed arbejder bare rigtig godt sammen, og vi har fundet en god balance mellem det offensive og det defensive, siger David Ousted.

Fem kampe med clean sheet er personlig rekord for Ousted, der indrømmer, at det går godt mellem stængerne for tiden.

- Jeg føler, at jeg står det rigtige sted og tager de chancer, der er. Det er en god følelse, jeg har i øjeblikket, og jeg synes, at jeg spiller godt, fortæller Randers-keeperen.

Randers' cheftræner Colin Todd er glad for sin defensiv, som han tilskriver stor betydning for kronjydernes succes i Superligaen.

- Vi har en god keeper og en god bagkæde. Men vores midtbane og angribere arbejder også stenhårdt defensivt. Og alle skal have stor kredit for de point, vi har opnået, siger Todd.

Senest blev det til en 2-0 sejr ude over bundproppen fra Sønderjyske og endnu et rent bur til Ousted, som håber, at den gode stime fortsætter.

- Vi tager en kamp ad gangen. Det er svært at spå om fremtiden, men jeg vil gøre alt for at forlænge denne stime så lang tid som muligt, siger David Ousted.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.