Randers klar til at møde Elfsborg i EL

Randers FC er uden problemer videre fra første kvalifikationsrunde i Europa League og møder svenske Elfsborg

Europa League Fodbold - Randers - UE Sant Julia. Randers jubel efter 1 -0 ved Mustafa Amini
Sport 9. juli 2015 21:14

RANDERS: Randers FC er videre til anden kvalifikationsrunde i Europa League efter samlet sejr over UE Sant Julia fra Andorra.

Randers vandt torsdag 3-0 over UE Sant Julia og er videre til næste runde med en samlet 4-0-sejr.

I anden kvalifikationsrunde skal Randers møde svenske Elfsborg, der torsdag vandt 5-0 hjemme over finske FC Lahti.

Elfsborg havde den tidligere Randers-keeper Kevin Stuhr Ellegaard med i hele kampen, og Elfsborg vandt sammenlagt 7-2 over finnerne.

Randers vandt det første opgør i Andorra med 1-0, efter at Jonas Borring scorede kampens enlige mål.

Derfor var det åbent opgør, der var flyttet til Viborg, fordi arbejdet med at anlægge nyt græs på hjemmebanen i Randers ikke er færdigt.

Hos Randers var Nicolai Brock-Madsen stadig ferieramt, mens der var karantæner til Jeppe Tverskov og Viktor Lundberg.

Kampen bar præg af, at den hjemlige Superliga ikke er i gang endnu. Randers smed unødvendigt en del bolde væk, og systemer, idéer og tanker virkede naturligt ikke indarbejdet endnu.

Gæsterne gjorde det hæderligt i den første halve time, hvor Randers burde have været foran på det straffespark, som den svenske U21-landsholdsspiller Mikael Ishak misbrugte.

Efter en halv time spillede Randers sig helt igennem med en dyb stikning til Jonas Borring, hvis aflevering på tværs ikke blev fulgt op af en medspiller.

Det blev sværere og sværere for Andorra-holdet at være med, når Randers i perioder skruede op for tempoet, og klasseforskellen mellem de to hold var tydelig.

Tre minutter før pausen var der så udbytte til Randers.

Mustafa Amini, som Randers har hentet i Borussia Dortmund denne sommer, gled fri af en tackling i modstanderens felt og skruede bolden fornemt forbi Jesus Coca i Sant Julia-målet til 1-0-føring.

Det blev 2-0 til Randers med en halv time igen. Indskiftede Edgar Babayan stod for scoringen direkte på frispark 10 minutter efter, at han havde erstattet Joel Allansson.

I kampens overtid slog Mikael Ishak så sejren fast, da han rundede Coca og efterfølgende fik tacklet bolden ind i det tomme mål.

Der er i alt fire runder inden Europa Leagues gruppespil. Først tre kvalifikationsrunder og dernæst den såkaldte playoff-runde. Nu er Randers forbi den første forhindring./ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...