Randers-lejr langer ud efter dommeren ovenpå røde kort

Mikael Ishak og Kasper Fisker mente, de fik fejlagtige røde kort mod FCM. Colin Todd accepterede den ene dom.

Randers` Kasper Fisker har fået det røde kort. Foto: POLFOTO/Lars Poulsen

Randers` Kasper Fisker har fået det røde kort. Foto: POLFOTO/Lars Poulsen

To røde kort og et nederlag på 2-5 var det kedelige facit for Randers FC efter udekampen mod topholdet fra FC Midtjylland.

Først blev Mikael Ishak udvist efter en batalje med Erik Sviatchenko, og efter et minut af anden halvleg blev Kasper Fisker udvist efter et spark, der ramte Sylvester Igboun i hovedet.

- Først og fremmest skal vi tale om dommeren, sagde Randers-træner Colin Todd i mødet med pressen.

- Den første udvisning var korrekt. Fiskers var ikke et rødt kort. Jeg synes, at dommerne skal forstå, at den spiller ikke vil skade nogen. Det var lidt mistimet, men fortjente ikke et rødt kort, siger Colin Todd.

Herefter blev Randers-træneren noget kryptisk i sin udmelding og skjulte bredside til dommer Jakob Kehlet.

- En ting vil jeg sige. Der var en, der sagde til os før kampen, at de følte med os, fordi vi skulle have den dommer. Jeg vil ikke sige, hvem det var, siger Todd.

Mikael Ishak, der fik kampens første røde kort, var uenig med sin træner. Han mente nemlig ikke, at han skulle have været vist ud.

- Jeg synes ikke, at det var et rødt kort. Hvis jeg havde spillet for et større hold, så havde jeg ikke fået rødt kort. Men når man spiller for et lille hold, så giver dommeren det. Jeg bliver nødt til at acceptere det, siger Ishak.

Kasper Fisker havde heller ikke den sjoveste arbejdsdag. Han fik rødt kort lige efter pausen for farligt spil, da hans støvle endte i hovedet på Sylvester Igboun.

- Det var sgu en træls mandag aften. Vi kom for at få point, gerne tre af slagsen, og så ender vi med at få et nederlag på 2-5, siger Fisker.

Han blev vist ud ved stillingen 1-1, og så ændrede kampen fuldstændig karakter.

- Jeg ser, at "Sly" (Igboun, red) tager et dårligt træk, og jeg tror, at jeg kan prikke bolden. Så satser han også meget og kommer hårdt ind i den selv, og så rammer jeg ham i hovedet.

- Det var lidt overraskende for mig, at jeg får rødt kort. Det var meget hårdt dømt. Jeg har set den i slowmotion, og jeg var godt klar over, at det var sådan, den ville se ud.

- Jeg har oplevet situationer som den, hvor dommeren giver gult kort, og jeg har også oplevet situationer, hvor det er mig, der får frispark, fordi det er 'Sly', der fører hovedet frem. Jeg kan ikke se en linje i, at jeg skulle have rødt der - det var mærkeligt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.