Randers-matchvinder: Kun positivt med forventninger

Brandur Hendriksson fik scoret et forløsende mål for Randers, da han sikrede sejren med målet til 2-1.

Der er godt gang i det offensive spil i Randers FC for tiden.

Kronjyderne slog lørdag FC Nordsjælland i Alka Superligaen, da indskiftede Brandur Hendriksson scorede til 2-1 efter et kvarter på banen.

Den unge færing er et af mange angrebskort i en fremadstormende Randers-offensiv, som har været godt spillende på det seneste.

Matchvinderen er kendt som en god indskifter, da han flere gange har scoret efter at være blevet sat på banen. Det er et mærkat, som Hendriksson ikke er bange for at tage på sig.

- Jeg sætter noget pres på mig selv, men det kan jeg godt lide. Jeg vil gerne have, at folk forventer noget af mig, så det er kun positivt, siger Brandur Hendriksson efter kampen.

- Man skal udnytte det, man får. Jeg fik 25-30 minutter på banen, hvor jeg prøvede at gøre det bedste, jeg kunne. Det resulterede i et mål, så jeg håber, at der kommer flere muligheder, siger han.

Da der er kamp om de to angrebspositioner hos Randers, erkender han også, at det måske ikke altid er den foretrukne plads, som han kommer til at spille på.

- Jeg spiller den plads, hvor trænerne vil have, at jeg skal spille. Så er det lige meget, hvor det er på banen. Jeg kom ind på kanten og scorede, så der kan jeg også spille, siger Hendriksson.

Randers-træner Ólafur Kristjánsson er også glad for sin unge færings indsats, da han viste den iver, som kronjyderne gerne vil spille med.

- Han kom ind og fik en afgørende fod med ved målet, men han arbejdede også godt. Han skal bygge på sit spil og gribe sine chancer, siger træneren.

- Så vi må se, hvor tæt han er kommet på holdet, når vi skal spille igen. Men der gives ingen garantier her.

I næste Alka Superliga-runde får Randers hjemme besøg af Viborg.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.