Randers redder æren i nederlag til russere

Randers FC blev først udspillet, men kæmpede sig så flot tilbage i 1-2-nederlaget til Rubin Kazan i Europa.

Randers redder æren i nederlag til russere

Alt tyder på, at Randers FC er på vej ud af Europa League, efter at seneste sæsons nummer tre i Superligaen tabte 1-2 på hjemmebane til Rubin Kazan fra Rusland.

Men østjyderne faldt med ære, og havde i anden halvleg flere meget store muligheder for at udligne den russiske tomålsføring fra første halvleg.

Rubin Kazan holdt dog skansen, og meget skal gå galt, hvis ikke det tidligere Champions League-hold skal gå videre sammenlagt efter returkampen i Rusland.

Gæsterne virkede en klasse eller to bedre end danskerne torsdag aften. Og vil sikkert også være det alle andre dage i ugen.

Især i første halvleg virkede det russiske hold til at være bedre i alle spillets facetter. Randers havde stort set ikke et skud på mål i de første 45 minutter.

Kazan havde kun få forsøg, men de var yderst velkvalificerede. Som da Dmitri Torbinski efter godt 10 minutter på elegant vis lobbede bolden over Mikkel Andersen i Randers-målet til 1-0-føring.

Eller da angrebsstjernen Salomon Rondon fik stukket en friløber få minutter før pausen og på simpel vis trillede bolden under Mikkel Andersen til 2-0.

Men Randers kom som forvandlede ud til anden halvleg. Ligeså gjorde Rubin Kazan - bare med negativt fortegn.

Pludselig turde Randers gå længere frem på banen. Og så kom chancerne. Først et hovedstødsmål ved Jonas Borring efter en times spil.

Så et hovedstød på stolpen af Nicolai Brock-Madsen i minutterne efter og en misbrugt friløber af Ronnie Schwartz nogle minutter senere.

Forskellen på de to hold virkede pludselig ikke så stor, hvis ikke det havde været for en spiller som venstrebacken Christian Ansaldi, der fra 25 meter, sådan ud af det blå, knaldede bolden på trekantssammenføjningen.

Det så let ud. Men russerne glemte at spille i andet halvleg, hvilket Randers udnyttede og skabte en lille flig af håb med reduceringen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.