Randers rydder op i truppen og sælger spiller til rival

Den serbiske angriber Nikola Djurdjic har fået ophævet sin kontrakt med Randers FC med omgående virkning.

Randers-angriberen Nikola Djurdjic (til venstre) er fortid i klubben. Foto: Scanpix/Henning Bagger

Randers-angriberen Nikola Djurdjic (til venstre) er fortid i klubben. Foto: Scanpix/Henning Bagger

Randers FC rydder op i truppen på transfervinduets sidste dag og skiller sig af med to spillere.

Præcis et år efter sin ankomst stopper den 31-årige serbiske angriber Nikola Djurdjic i Randers. Han har fået ophævet sin kontrakt med klubben.

- Ophævelsen af kontrakten er sket efter gensidig forståelse og respekt. Nogle gange lykkes det bare ikke, som håb og forventningerne var til, og det er desværre tilfældet med Nikola og Randers.

- Niko har altid arbejdet stenhårdt og været 100 procent dedikeret og kæmpet for klubben, i hver en kamp han har spillet, siger Randers-direktør Michael Gravgaard til klubbens hjemmeside.

Djurdjic nåede at spille 28 kampe og score fire mål for Randers, hvortil han kom fra hjemlandets storklub Partizan. Før det havde han spillet for klubber som Greuther Fürth, Augsburg og Malmö FF.

- Der er sket meget i klubben på det seneste, men det er ikke grunden til, at jeg nu tager videre. Fodboldmæssigt er det bare ikke gået, som jeg havde håbet på i Randers.

- Jeg føler dog, at jeg har gjort alt, hvad jeg kunne, og kan se mig selv i øjnene, nu hvor jeg forlader klubben, siger Djurdjic.

Randers sælger desuden Vladimir Rodic til superligarivalen Silkeborg. Han nåede kun at være et halvt år i Randers.

24-årige Rodic, der har spillet landskampe for Montenegro, har fået en kontrakt med Silkeborg, der løber til sommeren 2021.

- Der er sket meget i klubben, siden vi hentede Vladimir transferfrit i august sidste år. Han har vist, hvorfor vi troede på ham, da vi hentede ham ud af en svær situation i Tyrkiet.

- Han vil meget gerne blive i Danmark, og derfor har vi valgt at tage imod et tilbud fra Silkeborg, som kommer både os selv og Vladimir til gode, lyder det fra Gravgaard.

Det blev til 13 kampe og et enkelt mål for Rodic i Randers-trøjen.

- Vi har hentet en dygtig spiller til den offensive midtbane. Rodic kan dække begge kanter og også spille den centrale 10'er-position, siger Silkeborg-træner Peter Sørensen i en pressemeddelelse.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.