Randers-stopper efter 1-1: Vi faldt for meget i niveau

Mads Fenger var efter den uafgjorte kamp mod AaB utilfreds med, at holdet undervejs havde store udfald.

Randers FC havde mandag aften besøg af de forsvarende mestre fra AaB. Hjemmeholdet var i fin kontrol og førte 1-0 ved pausen, men måtte alligevel nøjes med det uafgjorte resultat 1-1.

Gæsterne fra AaB fik undervejs vist Rasmus Würtz ud, men selv med en mand i overtal lykkedes det ikke for Randers at få scoret igen og dermed vinde kampen.

- Vi fik ikke skabt nok chancer. Selv om vi var i overtal, så var det hele tiden lige ved og næsten, siger Randers-spiller Mads Fenger.

- Vi lukkede dem ind i kampen ved at spille elendigt i starten af anden halvleg. Vi havde ellers god følelse, men vi var ikke klar, da vi kom på banen efter pausen. Vi må ikke falde så meget i niveau, hvis vi vil være med i toppen af tabellen.

Randers lå inden mandagens kamp nummer tre i tabellen med fire point ned til AaB på sjettepladsen og kunne dermed skabe et fint hul til AaB og andre forfølgere som for eksempel Brøndby, der tidligere på dagen havde fået uafgjort mod FC København.

- Det var en frustrerende kamp at se på, synes jeg. Vi havde en forfærdelig periode i anden halvleg, mens vi kan være lidt mere tilfredse med første halvleg, siger Randers-træner Colin Todd.

- Set i bakspejlet vil folk nok sige, at det var to point tabt i dag i forhold til kampen om tredjepladsen. Det var vigtigt ikke at tabe, og vi ligger der stadig, men vi kunne selvfølgelig have givet os selv et langt bedre udgangspunkt i kampen om bronze, lyder det fra Todd.

Randers FC og Colin Todd skal på lørdag igen forsvare tredjepladsen, når man hjemme tager imod FC Vestsjælland.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.