Randers tager point fra Brøndby efter flot comeback

Randers FC vendte et truende 0-2-nederlag ude mod Brøndby til 2-2 søndag aften i Alka Superligaen.

Ólafur Steinar Gestsson Foto: Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson

Ólafur Steinar Gestsson Foto: Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson

Brøndby var på vej mod sejren hjemme mod Randers FC i Alka Superligaen søndag aften, men udeholdet vendte 0-2 til 2-2 efter pausen.

Efter en relativt lige første halvleg, hvor hjemmeholdet skabte flest chancer, var Brøndby godt på vej mod de tre point, da holdet kunne gå i omklædningsrummet med en 2-0-føring.

Kampen var dog ikke afgjort, og Randers fik både reduceret og udlignet hjemmeholdets føring i de første 20 minutter af anden halvleg.

Den sidste halve time blev en åben affære, hvor begge hold kunne have scoret. Det skete dog ikke, og kampen endte uafgjort.

Brøndby er stadig nummer to på trods af pointtabet, men missede chancen for at hale ind på FC København. Randers ligger nummer fem to point efter Brøndby.

Der gik ikke engang to minutter, før bolden lå i nettet for første gang. Kamil Wilczek reagerede hurtigst på en løs bold og bragte Brøndby på 1-0 med sin syvende ligatræffer i sæsonen.

Randers var fint med i en jævnbyrdig første halvleg og kunne have udlignet, men efter 37 minutters spil blev det 2-0, da Hany Mukhtar skruede et frispark i nettet.

Lige efter pausen bragte Randers spændingen tilbage, da Mikkel Kallesøe reducerede til 1-2 med hovedet. Blot ni minutter senere sparkede Mikael Ishak bolden fladt i nettet til 2-2.

Begge hold havde chancer for at vinde kampen i den sidste halve time.

Mayron George og Ishak brændte for Randers, og Jan Kliment ramte overliggeren for hjemmeholdet. Tæt på slutningen misbrugte Marcos Ureña en stor chance.

Resultatet betyder, at Brøndby stadig er fire point efter FC København, mens Randers FC, der er uden sejr i fire kampe, ligger nummer fem med 20 point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.