Randers-topscorer er klar til comeback mod AGF

Topscorer Ronnie Schwartz er udtaget til Randers' vitale kamp mod AGF mandag aften.

Randers FC har blot skrabet to point til sig i de første tre forårsrunder, og der er derfor yderst vitale point på spil, når AGF kommer på besøg i Superligaens mandagskamp.

Det kronjyske hold har kun scoret to gange i de tre kampe, så derfor er det godt nyt, at klubbens topscorer Ronnie Schwartz igen er klar til at hjælpe holdet.

Han har været ukampdygtig grundet et brækket kraveben, men han er udtaget til Randers' trup til AGF-kampen. Så er spørgsmålet bare om Schwartz, der har scoret ni gange i denne sæson, er en mulig starter eller vil få chancen i en jokerrolle senere i kampen.

Hos AGF må man se bort fra Martin Jørgensen, der har været syg op til kampen. Han har stadig sine første kampminutter i Superligaen til gode i dette forår.

Aarhusianerne kan glæde sig over at blive forstærket i forsvaret i forhold til det seneste 2-5-nederlag til AaB. Anders Kure kan igen tage plads i det centrale forsvar efter at have afsonet karantæne.

Også den georgiske angriber Mate Vatsadze er igen klar til at tørne ud for AGF. Han kan få comeback efter ikke at have spillet superligafodbold siden begyndelsen af november.

Inden kampen, der begynder mandag klokken 19, har AGF og Randers henholdsvis 26 og 25 point i den tætte bundstrid.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.