Randers-topscorer: Svært at gå videre

Efter nederlag på hjemmebane mod Rubin Kazan, erkender Ronnie Schwartz, at avancement i Europa er langt væk.

Randers-topscorer: Svært at gå videre

Randers FC skal til Rusland og score minimum to gange, hvis det skal blive til flere oplevelser i Europa i denne omgang.

Østjyderne tabte 1-2 til Rubin Kazan på hjemmebane torsdag aften, og avancement er derfor en stor opgave, indrømmer en af klubbens største profiler, klubbens topscorer Ronnie Schwartz.

- Det bliver selvfølgelig svært derovre. Men den anden halvleg, vi leverede, kan vi selvfølgelig tage med. Men det bliver unægteligt svært, siger angriberen Ronnie Schwartz.

Netop anden halvleg, som Randers vandt 1-0, holder også håbet oppe hos spillerens træner Colin Todd. I de sidste 45 minutter så han nemlig en modstander, der havde svagheder defensivt.

- Vi ved, det bliver hårdt derovre. Men man ved aldrig i fodbold, og med deres hjemmebanestatistik, så er det store krav at stille til os.

- Vi skal være disciplinerede og glæde os over, at de ikke er så sammenhængende defensivt, mens de er bedre frem ad banen, siger Colin Todd.

Der er dog ingen af dem, der har givet op på forhånd før returkampen på torsdag.

- Vi vidste, at de her to kampe ville være svære. Men hvis man tager derover uden at tro på, at det kan lade sig gøre, så kan vi lige så godt lade være, siger Ronnie Schwartz.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.