Randers-træner: FCK-scoring gør ondt

Colin Todd kunne se Lars Jacobsen udligne for mestrene i overtiden

FCK-jubel i slutfasen efter Lars Jacobsens 1-1 mål. Foto: Bo Amstrup/Scanpix

FCK-jubel i slutfasen efter Lars Jacobsens 1-1 mål. Foto: Bo Amstrup/Scanpix

RANDERS:Det var lige ved og næsten for Randers FC, der hjemme tog imod FC København.

Nicolai Brock-Madsen bragte hjemmeholdet i front kort før pausen, og den føring kunne Randers-træner Colin Todd se blive udlignet i det 92. minut af Lars Jacobsen.

- Når vi var så tæt på at tage alle tre point, så gør det da ondt, at modstanderen scorer så sent i kampen. Men vi må ikke lade det påvirke os negativt, for vi var meget tæt på, siger Todd.

Det var Randers’ tredje uafgjorte resultat i træk, og selvom Todds tropper længe lignede et vinderhold, kunne det nemt være endt med et nederlag, indrømmede cheftræneren.

- Når man ser på vores første halvleg, så spillede vi med meget frygt for modstanderen. Det var ikke et normalt Randers-hold, der spillede på hjemmebane, vi så i første halvleg.

- Vi manglede aggressivitet, og det gav os mange problemer, siger han.

- Vi overlod for meget af spillet til FCK, som pressede os langt tilbage på banen. Og vi kunne godt have været bagud med et par stykker efter første halvleg. Jeg var derfor rigtig glad for, at vi alligevel scorede, selvom spillet ikke var godt.

- Det blev bedre i anden halvleg. Der spillede vi mere som det ægte Randers-hold, vi er. Med mere disciplin og vilje. Det gav gode omstillinger, hvor vi fangede FCK fremme på banen. Desværre evnede vi ikke at omsætte chancerne til scoring, siger Todd.

Næste opgave for Randers er Sønderjyske, der tager imod kronjyderne i Haderslev på fredag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.