Randers-træner: Sammenhold nøglen til vores succes

Randers FC kan spille bedre end i fredagens 2-0-sejr over Lyngby, mener Randers-lejren.

Bo Amstrup Foto: Scanpix/Bo Amstrup

Bo Amstrup Foto: Scanpix/Bo Amstrup

Randers FC har været inde i en gedigen stime af gode resultater, og det fortsatte fredag, da oprykkerne Lyngby blev sat til vægs med 2-0 på BioNutria Park i Randers.

Sejren kom i hus på trods af, at spillet kunne have været bedre, mente træner Olafur Kristjansson efter kampen.

- I dag fungerede vores presspil generelt ikke helt, som jeg havde håbet på, men vi forsvarede vores mål virkelig godt. Og så har vi giftige angribere. Vi behøver ikke mange chancer for at score mål, og det hjælper jo altid i fodbold.

- Lyngby har gode spillere, og et godt koncept, så jeg var yderst tilfreds med, at vi på en halvdårlig dag stadig hentede de tre point, siger han.

I skyggen af Brøndby og FC København blander randrusianerne sig i toppen af Alka Superligaen, som klubben topper med 17 point for otte kampe, inden de øvrige tophold har været i aktion i weekenden.

Det er der flere gode forklaringer på, mener den islandske cheftræner.

- Vi har et godt omklædningsrum, et fantastisk sammenhold, og så evner vi at yde og arbejde stenhårdt. Det er fundamentet.

- Vi forsvarer os generelt virkelig godt og er svære at score mod, lød det fra Kristjansson, der får opbakning af svenske Mikael Ishak.

- Vi kæmpede godt for hinanden og forsøgte at spille, når vi skulle det. Men vi kunne spille meget bedre end i dag, hvor vi ikke skabte kæmpe chancer.

- Men det til trods er vi nu nummer et, og hvis vi spiller endnu bedre, så vinder vi Superligaen, siger Ishak med et smil.

Randers skal forsøge at holde fast i toppen af Alka Superligaen næste fredag i udekampen mod Esbjerg.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst