Randers-træner: Sejren afspejler vores styrke

Randers HK's comeback mod Hypo Niederösterreich er et tegn på holdets store styrke, mener træner Jan Leslie.

Randers-træner: Sejren afspejler vores styrke

Randers HK leverede et fantastisk comeback, da holdet søndag vandt 29-20 over østrigske Hypo Niederösterreich i Champions League.

Dermed er midtjyderne videre fra gruppespillet, og det glæder Randers-træner Jan Leslie.

- Det var altafgørende, at vi fungerede som hold og kæmpede røven ud af bukserne.

- Jeg er pisse stolt og er meget tilfreds med vores præstation. Det viser, at vi har et sindssygt stærkt hold, siger Jan Leslie.

Randers spillede en flot kamp, og en god start på anden halveg gjorde, at østrigerne faldt ud af kampen og gik fuldstændig i stå. Det straffede danskerne.

- De spillede alt for individuelt og tog for mange beslutninger egenhændigt, og det betød, at vi kunne gå til dem. Det kunne man se i deres returløb, og det fik vi straffet flot, siger Jan Leslie.

Grundet to udvisninger til Randers genfandt Hypo kampgejsten med knap 10 minutter igen, og østrigerne begyndte at hale ind på Randers.

På det tidspunkt blev både publikum og Jan Leslie en smule nervøse, erkender Randers-træneren.

- Jeg blev en smule nervøs, for jeg var bange for, at vi smed bolden væk, og at de andre ville erobre den, men jeg synes, vi havde kontrol over det. Vi gik ikke i panik, og vi spillede disciplineret, siger han.

Med det flotte resultat er Randers nu videre fra gruppespille for første gang i klubbens historie.

- Det er svært at spå om, hvor langt vi kan gå. Der er kun stærke hold tilbage. Vi skal forsøge at vinde hjemmekampene, hvor vi er godt kørende, siger Jan Leslie.

Den anden kamp i puljen mellem Oltchim Valcea og tyske Buxtehuder SV bliver spillet klokken 19. Rumænerne indtager førstepladsen og er sikret avancement.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.