Randers-træner: Vi var tæt på at bestige bjerget

Colin Todd kunne se sit Randers-mandskab kontrollere stort set hele kampen mod OB. Alligevel tabte de 1-2.

9. maj 2014 00:54

Randers FC tabte torsdag aften med 1-2 i Odense. Kronjyderne dominerede ellers stort set hele kampen, men to hurtige OB-scoringer i starten af kampen kostede pointene.

Randers havde både spillet og chancerne til at score mere end den enkelte pind, som Mads Agesen headede ind på hjørnespark.

Træner Colin Todd var efter kampen tilfreds med præstationen, men revsede defensiven for OB’s tidligere scoringer.

- I dag fortjente vi at vinde. Vi skulle bestige et bjerg efter 10 minutter, som kostede os kampen. Da vi fik det første mål, troede jeg på, at vi kunne bestige bjerget.

- Med det dominerende spil og de mange chancer skulle vi have fået noget ud af den her kamp. Vi spillede så godt i løbet af kampen, at vi skulle have sparket flere ind i kassen, siger Colin Todd.

Selvom det blev til nederlag i Odense, er Randers nu sikret overlevelse efter FC Københavns sejr over Viborg. Derfor var kampen mod OB uden den store resultatmæssige betydning – men ikke for Randers-træneren.

- Folk har sagt til mig, at vi ikke havde noget at spille for. Jeg er helt uenig med den tilgang. Jeg sagde til spillerne, at vi skulle ud og have tre point. Vi har stolthed, og i aften så vi en ærlig præstation, siger han.

Randers vandt sidste år højst overraskende bronzen i Superligaen. I år ender det dog med en placering længere nede i rækken. Colin Todd mener, at Randers har potentialet til mere næste sæson.

- Vi havde en fantastisk sæson sidste år. I år har vi ikke vist den nødvendige stabilitet. Vi har ikke tabt mange kampe, men vi har spillet for mange uafgjort.

- Der er masse arbejde forude. Vi skal ud og styrke holdet. Jeg tror, at vi kan gå ud og præstere bedre, end vi har gjort den sæson, siger han.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...