Randers udnævner talentspejder til sportschef

Chefscout Peter Christiansen bliver forfremmet til sportschef i superligaklubben Randers FC.

Randers udnævner talentspejder til sportschef

Superligaklubben Randers FC har efter flere års søgen fundet en sportschef, der skal have det overordnede sportslige ansvar i klubben.

Det bliver den hidtidige chefscout Peter Christiansen, der efter knap seks år som Randers' ledende talentspejder nu bliver forfremmet.

- Vi har igennem de seneste par år kigget os om efter en decideret sportsdirektør, der signifikant kunne styrke vores organisation og gøre den mindre sårbar, siger bestyrelsesformand Svend Lynge Jørgensen i en pressemeddelelse.

- Der har været mange interessante emner på banen, men ingen der opfyldte alle opstillede kriterier. Vi har derfor besluttet at udnævne Peter Christiansen fra egne rækker til sportschef, forklarer han.

Peter Christiansen indstillede sin aktive karriere i 2006 efter at have spillet 190 superligakampe for Vejle, FC København og Randers.

Han blev efterfølgende sluset ind i rollen som scout i den østjyske klub, men nu venter der altså større opgaver på østjyden.

- Det bliver superspændende for mig, og jeg føler et stort ansvar overfor de opgaver, der følger med. Men jeg føler mig også godt rustet til jobbet gennem de mange op- og nedture, som vi har haft de seneste år, siger Peter Christiansen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.