Ranieri: FCK-kamp bliver gruppens største udfordring

Leicester kan spille sig i ottendedelsfinalen med en sejr over FCK. Det bliver svært, siger Claudio Ranieri.

Leicester City Press Conference Foto: Reuters/Andrew Boyers

Leicester City Press Conference Foto: Reuters/Andrew Boyers

Når FC København onsdag aften tager imod Leicester på hjemmebane i Champions League, venter der det engelske mesterhold den sværeste opgave i gruppen.

Det mener Leicesters manager, Claudio Ranieri, som har stor respekt for FCK.

- Jeg forventer, det bliver den sværeste kamp i gruppespillet. Det er et meget stærkt hold, og vi er det eneste hold, som har slået dem i denne sæson. Der venter os endnu en hård kamp, siger Ranieri på et pressemøde.

Vinder Leicester kampen, er klubben sikker på at gå videre til Champions Leagues ottendedelsfinaler

- Hele holdet vil vinde, og vi har skæbnen i vores egne hænder. Vi kan skrive endnu et kapitel til Leicesters historie. Men det er ikke sikkert, at det bliver i morgen, fordi FCK er velorganiserede, og jeg har stor respekt for deres hold, siger Ranieri.

Leicester trup tæller blandt andre den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel og den tidligere FCK'er Daniel Amartey. De er ikke taget med på taktiske råd, siger Ranieri.

- Jeg har ikke snakket med dem. Jeg tror, jeg ved mere om FCK end dem. Tro mig, siger han.

Schmeichel var med en stor redning med til at sørge for, at Leicester vandt det første opgør mellem klubberne med 1-0 for to uger siden. I det hele taget er den danske målmand i storform.

Det siger midtbanespilleren Andy King, der med sine 12 år i Leicester står som et af ikonerne på det hold, som sensationelt blev engelsk mester i sidste sæson.

- Jeg ved ikke, om der er en bedre målmand i øjeblikket end Kasper Schmeichel. Han har været enestående i to år nu, og han får nok mere anerkendelse nu, fordi vi spiller på en større scene, så folk lægger mere mærke til ham.

- Jeg ved, at han ser frem til kampen ligesom alle os andre. Det er i hans hjemland, og han siger, at publikum kan være højlydt, fortæller Andy King.

I den mere muntre ende har han et godt minde fra sit seneste besøg i København. I december sidste år var han sammen med Leicesters spillere klædt ud som Ninja Turtles under en druktur i den danske hovedstad.

- Vi havde en god weekend herovre, vi så lidt af byen og sådan noget. Nu er vi her for at arbejde, og forhåbentlig kan vi tage lige så glade herfra som sidste gang, siger Andy King.

Efter tre ud af seks gruppekampe i Champions League har Leicester ni point, mens FCK og Porto har fire point hver. Club Brugge ligger sidst i gruppen med nul point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.