Rapper om brudt forlovelse: Han var mig utro

Iggy Azalea påstår, at overvågningsoptagelser viste basketstjernen Nick Young hive andre kvinder med hjem på matrikelen, da hun var udenbys.

Taget på fersk gerning med bukserne nede.

Det var, hvad basketballspilleren Nick Young blev, da han inviterede flere kvinder med sig hjem på matrikelen, mens hans forlovede, Iggy Azalea, var udenbys.

Det hævder den rasende rapper nu på Twitter, efter hun bekendtgjorde, at hun havde droppet forlovelsen og forholdet til LA Lakers-stjernen på grund af "tillidsproblemer" i slutningen af juni.

- Jeg slog op med Nick, fordi jeg fandt ud af, at han havde taget andre kvinder ind i vores hus, mens jeg var væk, og fandt ud af det gennem sikkerhedsovervågningen, tweeter hun nu.

- Det er som et skud i brystet. Og jeg føler, at jeg ikke ved, hvem det er, jeg har elsket. Folk i denne verden er helt forskruede. Jeg føler, at jeg er blevet smidt ud fra et fly uden faldskærm, raser den 26-årige australier.

Rygterne om utroskab ulmede i foråret, da Young blev fanget på en lækket videooptagelse, hvor han omtalte en række eskapader med andre kvinder over for en holdkammerat.

Efterfølgende sagde Young, at "hvad, der er sket, er sket" uden dog hverken at be- eller afkræfte indholdet af videoen, og Azalea bakkede på det tidspunkt sin forlovede op.

- Jeg tror på min mand, og Nick er en super fin fyr. Han kunne aldrig finde på den slags, sagde den Grammy-nominerede "Fancy"-stjerne i radioprogrammet "Shoboy in the Morning" ifølge US Weekly.

Men i juni indså Azalea altså noget andet og brød forlovelsen med Young.

- Desværre, selv om jeg elsker Nick og har forsøgt og forsøgt at genopbygge min tillid til ham, er det de sidste uger blevet tydeligt for mig, at jeg ikke er i stand til det, skrev hun i et opslag på Instagram.

LA Lakers-stjernen friede ellers til den hårdtslående rimsmed på sin 30-års fødselsdag 1. juni 2015 og fik sit livs fødselsdagsgave, da Azalea gav ham sit ja. Efterfølgende blev en videooptagelse af frieriet udgivet.

Læs de opsigtsvækkende tweets: https://twitter.com/IGGYAZALEA

Se frieriet her: https://www.youtube.com/watch?v=XJnbuENP7Mo

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst