Rapport fastlår Paul Walkers dødsårsag

Den amerikanske skuespiller Paul Walkers død skyldtes forhøjet fart, men han var ikke påvirket. Det fastslår den officielle undersøgelse.

Det er et af de for alvor triste tilfælde af skæbnens ironi.

Men ikke desto mindre fastslår undersøgelsen bag skuespilleren Paul Walkers død, at det var alt for voldsom fart, der tog livet af "Fast and Furious"-skuespilleren og hans ven under en fatal soloulykke sidste år. Undersøgelsen udelukker samtidig, at der var tale om en mekanisk fejl, som ellers har været en vedholdende teori hidtil.

Det skriver blandt andre CNN.

For mens hverken Walker eller hans medpassager og ven, Roger Rodas, havde stimulanser af nogen art i blodet, så viser undersøgelsen, at de to herrer valgte at træde pedalen godt i bund med en fart på mellem 130 til 150 kilometer i timen. Fartgrænsen på den pågældende californiske vejstrækning er godt 70 kilometer i timen.

Der har tidligere verseret teorier om, at Walker og ven kørte ræs mod en anden, ukendt bil. Men det afviser rapporten.

- Ingen øjenvidner kontaktede de lokale politimyndigheder for at melde om en anden bil, og der er ingen beviser, der indikerer, at der var en anden bil involveret i kollisionen, skriver myndighederne.

Afdøde Paul Walker var på dødstidspunktet midt i optagelserne til seneste og syvende udgave af de fartfikserede bilfilm.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.