Raptors indleder forsvar af NBA-titel med sejr

Toronto Raptors var tæt på at sætte stor føring over styr i første kamp i slutspilsserie mod Brooklyn Nets.

Serge Ibaka (9)  lavede 22 point for Toronto Raptors, der natten til tirsdag indledte slutspillet i NBA med en sejr over Brooklyn Nets.

Serge Ibaka (9) lavede 22 point for Toronto Raptors, der natten til tirsdag indledte slutspillet i NBA med en sejr over Brooklyn Nets.

ORLANDO:Det forsvarende mesterhold i den nordamerikanske basketball-liga NBA, Toronto Raptors, indledte mandag slutspillet med en klar sejr over Brooklyn Nets på 134-110.

Raptors dominerede tidligt og havde på et tidspunkt i andet quarter opbygget en føring på 33 point. Men da fjerde og sidste quarter gik i gang, var forspringet mindsket til ni point.

Mesterholdet genvandt dog kontrollen, og Serge Ibaka fjernede enhver tvivl om udfaldet med en trepoints-scoring til stillingen 124-102 med under fire minutters spilletid tilbage.

Serge Ibaka scorede i alt 22 point og havde syv rebounds.

Topscorer for Toronto blev Fred VanVleet med 30 point, mens Timothe Luwawu-Cabarrot med 26 point scorede flest for Brooklyn Nets.

134 point er det højeste antal point nogensinde for Raptors i en slutspilskamp.

Der spilles bedst af syv kampe i slutspillet. De to hold fortsætter deres serie onsdag.

I andre af nattens slutspilskampe scorede Donovan Mitchell 57 point for Utah Jazz mod Denver Nuggets, som efter overtid vandt opgøret 135-125, mens Boston Celtics besejrede Philadelphia 76ers med 109-101.

/ritzau/Reuters

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.