Rasmus Rokkjær stopper i MTH

Skal spille i den norske liga for Bækkelaget

Rasmus Rokkjær skal til Norge. Arkivfoto

Rasmus Rokkjær skal til Norge. Arkivfoto

THY:Rasmus Rokkjær ønsker mere spilletid og forlader derfor Mors-Thy Håndbold efter denne sæson og drager på et eventyr i Norge.

Sammen med Jac Karlsson, er Rokkjær den nuværende spiller, der har været med i truppen længst tid. Han har valgt at skrive en 1-årig kontrakt med Bækkelaget, øjeblikkets nr. 3 i den norske liga.

Rasmus Rokkjær om skiftet: Jeg har været utrolig glad for min tid i Mors-Thy Håndbold, som jeg ser som ”min klub”. Mors-Thy har givet mig chancen for at udvikle mig, og jeg føler virkelig at jeg har rykket mig meget i de seneste sæsoner. Det jeg har brug for nu er masser af spilletid, og med både Christoffer Cichosz og Asbjørn Madsen i MTH-truppen i næste sæson, kunne jeg godt se at mine muligheder for spilletid i hvert fald ikke bliver forbedrede - derfor har jeg valgt, at tiden er inde til at prøve mig af selv af i nye omgivelser og i et helt nyt land. Jeg ser frem til skiftet og håber, at jeg kan udvikle mig yderligere både som spiller og som person, og samtidig ser jeg tilbage på en fantastisk tid i Mors-Thy Håndbold, som jeg da også håber en dag at kunne vende hjem til igen.

Sportschef Lars S. Nielsen: Vi er virkelig kede af at miste Rasmus, da han er en stor kulturbærer i Mors-Thy Håndbold. Han har jo en fantastisk udstråling, når han spiller og det smitter af på alle omkring ham, så det kommer vi helt sikkert til at savne, ligesom vi kommer til at savne Rasmus som person, da han er en rigtig god ung mand. Og så er han jo thybo, og vi vil rigtig gerne have lokale spillere i truppen. Når det er sagt, har vi også forståelse for at Rasmus vil ud og prøve noget nyt og få noget mere spilletid, end vi som udgangspunkt kunne love ham.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.